7 Gün 24 Saat Teknik Destek Numaramız: 0554 683 09 66

Facebook Gizlilik Ayarları

Facebook üzerinde fotoğraflarınızın ve paylaşımlarınızın arkadaşınız olmayan kişiler tarafından görülmesi sizi rahatsız edebilir. Kendini güncelleme konusunda rakipsiz olan Facebook ayarlarıda bu hız yüzünden hep birbirine girmiş durumda. Gelin önemli olan birkaç ayara birlikte bakalım… 1- Zaman Tünelinde ”Herkese Açık” paylaşımlarınızı belirleyin. Screen Shot 2014-04-17 at 1.23.19 PM Zaman tünelinizde iken fotoğrafta belirtilen ikona tıklayın. Bunu yaptıktan sonra sayfanızın ”Arkadaşınız olmayan kişiler” tarafından nasıl göründüğünü görebilirsiniz. Burada hangi fotoğrafınız açık, hangi paylaşımınız açık belirledikten sonra bu fotoğrafları veya albümleri ”Arkadaşlar” konumuna getirmeyi unutmayın. Bunun nasıl yapıldığını anlatarak devam edelim. 2-Fotoğraf ve paylaşımlarınızı sadece kendi çevrenizin göreceği şekilde ayarlayın. Bir albümün kimler tarafından paylaşıldığını görmek istiyorsanız; Screen Shot 2014-04-17 at 1.29.01 PM O albümü açıp imlecin olduğu yerdeki bölüme tıklamanız yeterli. Albüm paylaşım kitlesini belirledikten sonra açık olan fotoğrafın hedef kitlesinin nasıl değiştirildiğini gösterelim… Fotoğraf paylaşımlarında veya daha önce paylaşım yaptığınız fotoğraflarda dikkat etmeniz gereken tek yer var. Screen Shot 2014-04-17 at 1.35.43 PM Fotoğrafta kırmızı kutu ile işaretlenilen yer sizin paylaşımı kimlere açtığınızı gösterir. O butona basıp ‘Arkadaşlar’ konumuna getirmenizde fayda var. Bir şey paylaştığımda, kimler tarafından görüleceğini nasıl seçerim? Durum güncellemeleri, fotoğraflar ve diğer şeyleri paylaştığınız yerlerin çoğunda hedef kitle seçici aracı bulunur. Tek yapmanız gereken bu araca tıklayıp kimlerle paylaşımda bulunmak istediğinizi seçmektir. 851576_488493084566003_1194276209_n Paylaşım yaparken dikkatli olmakta fayda var.

More stories about , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Facebook Gizlilik Ayarları